IPL-karvanpoisto

Kosmetologiset hoidot

Valoimpulssilaite soveltuu erityisesti tummien ihokarvojen poistoon.

Cellec-valoimpulssilaitteella voidaan tyrehdyttää nopeasti ja tehokkaasti herkkienkin alueiden ei-toivottu karvankasvu. Hoito on nopea ja lähes kivuton. Valoimpulssihoito auttaa parhaiten tummiin karvoihin.

Ennen hoitoa karvojen pitää olla ajeltu, mutta niitä ei saa hoitoa edeltävien 6 viikon aikana poistaa nyppimällä, vahalla tai sokerilla. Koska hoito tehoaa ainoastaan kasvuvaiheessa oleviin karvoihin, toistetaan hoito säärissä 12 ja muilla alueilla 4–8 viikon välein. Karvankasvu hidastuu ja heikkenee jo ensimmäisten hoitokertojen jälkeen. Pitkäkestoiseen karvankasvun vähenemiseen tarvitaan yleensä 5–8 hoitokertaa. Hormoniriippuvainen karvankasvu voi vaatia enemmän hoitokertoja.

Ylläpitohoito tehdään tarpeen mukaan ainakin neljän vuoden välein. Hoidon jälkeen voi esiintyä pientä punoitusta ja turvotusta noin puolen tunnin ajan, mutta meikkiä voi käyttää heti. Hoidon jälkeen tulee käyttää aurinkosuojaa SPF30 muutaman kuukauden ajan ja välttää auringonottoa. Hoitoa ei voida antaa ruskettuneelle tai tummalle iholle.

VARAA AIKA

Ota yhteyttä ja varaa aika Ihoakatemian konsultaatioon.

Ajanvarauspuhelin 010 616 8989

OTA YHTEYTTÄ