Mesoterapia

Esteettinen ihonhoito

Anti-ageing mesoterapia vie ihoon tarvittavia rakennusaineita, stimuloi kollageenisynteesiä ja palauttaa ihon kosteustasapainoa.

Mesoterapia on ensisijaisesti sarjahoitona annettava ihon laatuun vaikuttava, ihoa elvyttävä ja uudistava hoito-ohjelma. Hoito tasoittaa pintaryppyjä, värivirheitä ja kostuttaa ihoa. Mesoterapiassa vaikuttavat aineet viedään ihoon sarjapistoksilla. Hoitoon kehitetty ompelukoneen kaltainen ruiskutuslaite tekee hoidosta kivuttoman. Ihon laatua voidaan parantaa erityisesti yhdistämällä mesoterapia ja ihoa kiinteyttävät laitehoidot.

Mesoterapiassa käytetään vitamiineja, hyaluronihappoa ja lääkeaineita. Ihoon voidaan viedä myös aminohappoja, hivenaineita, antioksidantteja ja ko-entsyymejä.

Ihoon saadaan pistoksilla paikallisesti huomattavasti korkeammat pitoisuudet. Mespterapiassa voidaan käyttää myös aineita, jotka eivät muuten pääse ihon pinnan läpi. Hoidon vaikutus riippuu käytetystä aineesta ja niiden tehtävistä ihossa. Myös pienet neulan pistokset ja pistäessä vapautuvat kasvutekijät nopeuttavat ihon uudistumista. Mesoterapiassa ja laserhoitojen yhteydessä on käytetty aikaisemmin myös omasta verestä eristettyjä kasvutekijöitä (PRP-plasma), mutta nyt käytettävissä on entistä tehokkaammat, valmiit steriilit liuokset, eikä verinäytteen ottoa enää tarvita. Mesobotox-hoidossa kiinteytetään ja kohotetaan koko kasvojen ihoa. Mesobotox ei vaikuta ilmelihasten supistumiseen.

Mesoterapia virkistää ja kosteuttaa ihoa. Se sopii sekä itsenäiseksi hoidoksi, että yhdistelmänä moniin erilaisiin ihon laatua parantaviin laitehoitoihin.

MESOTERAPIAN 1 HOITOKERTA

Ennen ja kolmen päivän kuluttua kasvojen ja kaulan mesoterapiahoidosta. Ihon laatu on parantunut, otsan ja kaulan pintarypyt madaltuneet ja iho kiinteytynyt. Tämä näkyy piristyneenä yleisilmeenä.

ENNEN
JÄLKEEN
VARAA AIKA

Ota yhteyttä ja varaa aika Ihoakatemian konsultaatioon.

Ajanvarauspuhelin 010 616 8989

OTA YHTEYTTÄ