Kuorivat laserhoidot

Esteettinen ihonhoito

Hiilidioksidilaserilla poistetaan luomia ja tasoitetaan leikkaus- ja aknearpia.

Kuorivat laserhoidot on jo pitkään suoritettu käyttämällä hiilidioksidilaseria ihon arpimuutosten ja ryppyjen hoitoon. Ensimmäisen sukupolven laserhionta oli kivuliasta, ja vaati nukutuksen lisäksi pistoksena annettavaa puudutusta sekä kipulääkkeitä. Syvän lämpövaikutuksen vuoksi toipumisaika oli yli kaksi viikkoa. Hoitoon liittyi myös huomattava pigmenttihäiriöiden riski. Kuoriva laser mahdollisti toisaalta muiden menetelmien puuttuessa syvien arpien ja uurteiden tasoittamisen.

2000-luvun alussa siirryttiin fraktionaaliseen laserhiontaan, jossa ihon pintakerros poistettiin osittain pistemäisesti. Laajan käytön myötä huomattiin, että myös tähän toimenpiteeseen liittyy ihon kovettumisen, pitkäaikaisen punoituksen ja pigmenttihäiriöiden riski. Seurauksena oli erityisesti toistuvien toimenpiteiden myötä herkästi punoittava, kovettunut ja vahamainen iho,“treated look”. Kuorivilla lasereilla on tasoittava, ihoa kiristävä ja jonkin verran kovettava vaikutus. Kohottavaa ja sitä kautta kasvonpiirteitä nuorentavaa vaikutusta on hoidoilla vähemmän.

Nuorennushoidossa käsittelyjä pitää toistaa vuosittain, sillä ikääntyminen on jatkuva prosessi ja rypyt tulevat takaisin. Toistuva ihon pinnan polttaminen korkealla lämpötilalla voi korostaa hiilidioksidilaserin sivuvaikutuksia. Kuorivia laserhoitoja ei näistä syistä Ihoakatemiassa enää toistuvana hoitona nuorennustarkoituksessa käytetä.

Hiilidioksidilaser on edelleen käytössämme erityyppisten vaikeiden arpien tasoittamisessa ja pinnallisten luomien, ihomuutosten ja syylien poistossa.

VARAA AIKA

Ota yhteyttä ja varaa aika Ihoakatemian konsultaatioon.

Ajanvarauspuhelin 010 616 8989

OTA YHTEYTTÄ