Esteettinen ihonhoito

Esteettinen ihonhoito palauttaa ihon laadun ja lisää hyvinvointia

Esteettinen ihonhoito palauttaa ihon laadun

Nykyaikaisen esteettisen ihonhoidon tavoitteena on parantaa ihon laatua, lisätä sen elinvoimaisuutta, hidastaa ihon vanhenemismuutoksia ja siirtää isompien kirurgisten toimenpiteiden tarvetta. Ihon pinnan uudistaminen on nykyään olennainen osa plastiikkakirurgisia toimenpiteitä, koska kudosten kirurgisen palauttamisen lisäksi pitää hoitaa myös itse iho. Paras tulos saavutetaan yhdistelemällä eri menetelmiä. Ihoakatemiasta löydät kaikki nykyaikaiset ja maailman johtavissa klinikoissa käytetyt esteettisen ihonhoidon menetelmät. Hoitosuunnitelma on aina yksilöllinen, ja se tehdään esteettisiin hoitoihin perehtyneen lääkärin vastaanotolla.

Kuorivista laserhoidoista hellävaraisempiin yhdistelmähoitoihin

Viimeisen 10 vuoden aikana tapahtunut teknologinen kehitys on muuttanut merkittävästi esteettisen lääketieteen hoitokäytäntöjä maailmalla. Moni meistä on nähnyt televisiosta kauhukuvia kuorivilla lasereilla tehdyistä hionnoista, jossa potilaan ruvettuneet kasvot ovat siteiden peitossa viikkokausia ja auringonotto on pigmenttimuutosten kehittymisen riskin vuoksi kielletty loppuiäksi. Askel eteenpäin olivat ihoa vain osittain kuorivat, ns. fraktionaaliset laserit. Myös näiden ongelmana on useiden hoitokertojen jälkeen jäykistynyt, punoittava ja pigmenttihäiriöinen iho. Kuorivilla lasereilla pystytään tasoittamaan ja kiinteyttämään kudoksia vain tiettyyn rajaan saakka ilman, että ihon pinta palaa. Kaikkiin ihon pintaa polttaviin menetelmiin, sekä laserhiontaan, että syvään kemialliseen kuorintaan liittyy pigmenttimuutosten kehittymisen riski.

Nukutusta ja pitkää toipumisaikaa vaativista toimenpiteistä on siirrytty eri teknologioita yhdistäviin hoitoihin, joissa toipumisaikaa ei ole -tai se on korkeintaan muutamia päiviä. Tavoitteena on luonnollinen, elinvoimainen, kimmoisa ja terveen näköinen iho. Menetelmien kehittyessä myös hoitokustannukset ovat laskeneet.

Kokonaisvaltainen ihon uudistaminen

Kokonaisvaltaiseen ihon uudistamiseen kuuluvat ihon pigmenttiläikkien ja valovaurioiden hoito, punoituksen ja laajentuneiden verisuonien hoito, ihon epätasaisuuksien, suurentuneiden ihohuokosten ja ryppyjen tasoittaminen.
Hyvänlaatuisia ihomuutoksia, kuten luomia ja syyliä voidaan poistaa laserilla ilman näkyviä arpia.

Modernit ja monipuoliset hoitomenetelmät

Uuden sukupolven lääketieteelliset hoitolaitteet kiinteyttävät ihoa ja tasoittavat ryppyjä polttamatta ihon pintaa. Hoitotavoitteista riippuen käytetään eri teknologioita: valoimpulssi- ja LED-hoitoja, ei-kuorivaa laseria, radiofrekvenssilaitteita, fokusoitua ultraääntä ja näiden yhdistelmiä. Yksi uusista hoitomuodoista on fotodynaaminen hoito (PDT), jota käytetään ihosyövän esiasteiden, tiettyjen pinnallisten ihosyöpien, sekä aknen hoitoon ja ihon nuorentamiseen. Tietyntyyppistä LED-valohoitoa käytetään esimerkiksi couperosan hoitoon ja nopeuttamaan leikkaushaavojen paranemista.

Arpihoidoista ihon kiinteyttämiseen

Aknearpien hoidossa on tapahtunut paljon. Nykyään on eri hoitomuotoja yhdistelemällä mahdollista hoitaa syvempiä ja vaikeitakin arpia polttamatta ihon pintaa. Tästä esimerkkinä on fraktionaalinen radiofrekvenssineulaus. Nykyaikaisten laitehoitojen etuna on myös mahdollisuus toistaa hoitoa tarpeen mukaan, ihoa vaurioittamatta. Ikääntyminen kun on jatkuva prosessi.

Laitehoitojen tukena mesoterapia ja kemiallinen kuorinta

Laitehoitoihin yhdistetään usein ihon pintaa uudistava, kevyt kemiallinen kuorinta ja kollageenin synteesiä lisäävä anti-age mesoterapia. Uusien kuorintaohjelmien etu on, että teho saavutetaan ilman ihon näkyvää hilseilyä ja toipumisaikaa. Ihon kosteustasapainoa ja hyvää kuntoa ylläpidetään yksilöllisillä kotihoito-ohjelmilla.

VARAA AIKA

Ota yhteyttä ja varaa aika Ihoakatemian konsultaatioon.

Ajanvarauspuhelin 010 616 8989

OTA YHTEYTTÄ