French Touch veitsetön kasvojenkohotus

Esteettinen ihonhoito

Veitsetön kasvojenkohotus palauttaa kasvojen nuorekkuutta luonnollisella lopputuloksella.

Mikä on “French Touch” veitsetön kasvojenkohotus?

Valtaosa meistä haluaa näyttää ikääntyessään hyvinvoivalta ja raikkaalta ilman leikkausta tai pitkää toipumisaikaa, mahdollisimman kustannustehokkaasti. Lopputuloksen pitää olla luonnollinen ja huomaamaton. Nykyaikaiset esteettisen dermatologian menetelmät tarjoavat mahdollisuuden veitsettömään kasvojenkohotukseen. Tämä tapahtuu monia erityyppisiä hoitoja yhdistämällä. Hoitotulos näkyy hienovaraisesti asteittain lähes ilman toipumisaikaa. Vaikka hoidamme rypyt ja muut ikämuutokset, kaikki kasvojen luonnolliset ilmeet säilyvät.

French Touch on Ihoakatemian lääkärien vuonna 2009 käyttöön ottama ja siitä lähtien asteittain kehitetty kokonaisvaltainen kasvojenkohotusohjelma. French Touch palauttaa kasvojen menetettyä muotoa ja hidastaa ihonalaiskudoksen vähenemistä. Hoito parantaa ihon laatua uudistamalla ihoa ja lisäämällä elimistön omaa kollageenituotantoa. Ohjelmassa käytetään erityyppisiä hyaluronihappogeelejä kasvojen muotoiluun, ryppyjen hoitoon ja ihon uudistamiseen.

French Touchmenetelmässä kasvojen piirteet palautetaan ja samalla säilytetään ihmisen oma, yksilöllinen kauneus. French Touch-menetelmään ei liity kansainvälisillä tähdillä usein näkyvää epäluonnollista pöhöttynyttä, korjattua ulkonäköä ja outoa ilmettä.

Eri käynneillä hoidetaan tarvittaessa muita häiritseviä yksityiskohtia, kuten ns. sibeliusryppyjä, nenä-suupieliuurteita ja ylähuulen pystyryppyjä. Syviä uurteita voidaan täyttää. Iän myötä vähenevää huulten täyteläisyyttä voidaan lisätä kauniisti.

Ensimmäisen hoitokerran jälkeen tulos pysyy yleensä 2-4 vuotta. Pieni ylläpitohoito voidaan tehdä vuoden kohdalla, jonka jälkeen jatkohoito on yksilöllistä. Ihon kunnosta riippuen täyteainehoitoon yhdistetään muita ihon kuntoa parantavia hoitoja, kuten kevyttä kemiallista kuorintaa, mesoterapiaa ja INTRAcel Combi-hoitoa.

Hyaluronihappo ei ole happo, vaan elimistössä (esimerkiksi ihossa ja lasiaisessa) luonnollisesti esiintyvä sokeriyhdiste, jota elimistön entsyymit pilkkovat ja jota muodostuu uudelleen. Synteettinen hyaluronihappogeeli liukenee pikkuhiljaa geelin paksuudesta ja elimistön entsyymeistä riippuen. Hyaluronihappogeeleilla on todettu ihon kollageenisynteesiä ja kimmoisuutta lisäävä vaikutus.

Koko kasvojen käsittely kestää 1,5 – 2 tuntia. Mitä laajempi toimenpide on, sitä enemmän turvotusta ja mustelmia voi syntyä, mutta nämä ovat peitettävissä meikillä. Hoidon jälkeen ei suositella muutaman päivän ajan saunomista eikä voimakasta fyysistä rasitusta.

ENNEN
JÄLKEEN

1. Syvä ”sibeliusryppy” on tasoittunut
2. Kulmakaaret ovat nousseet otsan kiinteytyessä
3. Silmänympärysrypyt ovat vähentyneet
4. Nenä-suupielijuonteet ovat tasoittuneet poskipäiden noustessa
5. Kasvojen nuorekas pyöreys (ovaali) palautuu

ENNEN
1 VUODEN KULUTTUA
2 VUODEN KULUTTUA
Kasvot French Touch veitsetön hoidon jälkeen ovat elinvoimaiset
VARAA AIKA

Ota yhteyttä ja varaa aika Ihoakatemian konsultaatioon.

Ajanvarauspuhelin 010 616 8989

OTA YHTEYTTÄ