Ihosi parhaaksi

Esteettisen dermatologian & plastiikkakirurigan klinikka

Olemme erikoistuneet esteettiseen dermatologiaan, ihosairauksiin ja plastiikkakirurgiaan

Ihoakatemia on vuonna 2008 perustettu, korkeatasoinen ihosairauksiin ja esteettiseen ihonhoitoon erikoistunut yksityissairaala Helsingin ydinkeskustassa. Ihoakatemia tunnetaan ihon kuntoa ja laatua kokonaisvaltaisesti parantavista hoidoista. Hoidamme ammattitaidolla ihosairauksia ja esteettisiä iho-ongelmia. Meiltä saat tarvittaessa myös plastiikkakirurgian asiantuntijapalvelut. Kaikki lääkärimme ovat pitkään käytännön potilastyötä ja toimenpiteitä tehneitä erikoislääkäreitä.

Apu kaikkiin iho- ja ulkonäköongelmiin yksilöllistä kauneutta kunnioittaen

Esteettisissä hoidoissa kunnioitamme ihmisen luonnollista kauneutta ja karismaa. Ihon kuntoa ja uudistumista tukevien hoitojen tavoitteena on terve ja kaunis iho. Käytössämme ovat monipuoliset nykyaikaiset ihonhoitolaitteet ja menetelmät. Hoidoista paraneminen on nopeaa. Nykyaikaisilla esteettisen dermatologian menetelmillä on mahdollista saavuttaa noin 5-10 vuotta nuorekkaampi ulkonäkö, ilman leikkausta. Meiltä saat apua myös aknearpiin, pigmenttiläiskiin, verisuonimuutoksiin, aurinkovaurioihin ja muihin ihomuutoksiin.

Hoidamme kaikkia ihosairauksia

Lääkärimme hoitavat kaikkia ihosairauksia, kuten aknea ja ruusufinnia. Palveluihimme kuuluvat myös luomitarkastukset, luomenpoistot, sekä ihosyöpien ja niiden esiasteiden hoito.

Saat tietoa eri hoidoista ja käyttämistämme menetelmistä nettisivuiltamme. Hoito aloitetaan aina lääkärin tai sairaanhoitajan tapaamisella. Vastaanotolla arvioidaan hoidon todellinen tarve, tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma, käydään läpi hoitoihin liittyvät tavoitteet, mahdolliset sivuvaikutukset ja kustannukset.

Ihoakatemialla on asianmukaiset luvat yleis- ja erikoislääkärin avohoitopalveluille, päiväkirurgisille toimenpiteille ja lääkärijohtoiselle sairaalatoiminnalle. Luvan on myöntänyt Etelä-Suomen Aluehallintovirasto. Toimipisteemme OID on 1.2.246.10.20499451.10.0

VARAA AIKA

Ota yhteyttä ja varaa aika Ihoakatemian konsultaatioon.

Ajanvarauspuhelin 010 616 8989

OTA YHTEYTTÄ