TriBeam laserlämpökiinteytys

Esteettinen ihonhoito

TriBeam laserlämpökiinteytys tasoittaa ja kiinteyttää ihoa, Carbon Peel heleyttää ja supistaa ihohuokosia.

Vuodesta 2015 alkaen olemme käyttäneet pintaryppyjen tasoitukseen ja ohuen ihon kiinteytykseen TriBeam-laserlaitetta. TriBeam tasoittaa pintaryppyjä ja kiinteyttää ihoa kivuttomasti, ilman toipumisaikaa. Puudutteita ei tarvita, pientä ohimenevää punoitusta on parin tunnin ajan.

TriBeam sopii hyvin ohuen, pintaryppyisen ihon kiinteytykseen. TriBeam-hoidolla voidaan kiinteyttää myös silmäluomien herkkää ihoa. Kokemuksiemme mukaan hoito soveltuu hyvin myös herkän kaulan, dekolteen ja kädenselkien ihon hoitoon. Hoitoa tehdään yleensä kerran kuukaudessa ja siihen voidaan yhdistää samalla kertaa ihon uudistumiseen tarvittavia rakennusaineita tarjoava mesoterapia. Ylläpitohoitoja tehdään 3-6 kk välein. Laitteella voidaan myös uudistaa huulipuna-aluetta.

Hiilitehosteisena, ihon pintaa uudistavana laserhoitona tunnetaan maailmalla hoito nimillä Carbon Peel, Hollywood Peel ja Crystal Peel. Kevyt kuoriva hoito tasoittaa huokosia, kirkastaa ihon sävyä ja kiinteyttää. Myös Carbon Peel sopii yhdistettäväksi samalla hoitokerralla tehtävään mesoterapiaan, joka lisää kiinteyttävää vaikutusta ja parantaa ihon kosteustasapainoa.

TriBeam hoitoja antaa sairaanhoitaja. Sisäisten silmäsuojusten käyttöä vaativa silmäluomien ihon kiinteytys on erikoislääkärin toimenpide.

VARAA AIKA

Ota yhteyttä ja varaa aika Ihoakatemian konsultaatioon.

Ajanvarauspuhelin 010 616 8989

OTA YHTEYTTÄ