INTRAcel kiinteytys

Esteettinen ihonhoito

INTRAcel on ihoa tehokkaasti kiinteyttävä radiofrekvenssineulaus lyhyellä toipumisajalla.

INTRAcel on nykyaikainen lääketieteellinen menetelmä ihon veltostumisen ja ryppyjen sekä akne- ja raskausarpien hoitoon. Hoitoteho perustuu neulojen kärjistä tarkasti vapautuvaan radiofrekvenssienergiaan, joka samanaikaisesti kiinteyttää, kohottaa ja tasoittaa ihoa.

INTRAcel on ollut käytössä Ihoakatemiassa vuodesta 2011. Menetelmä on kehittynyt vuosi vuodelta ja hoitomahdollisuudet lisääntyneet. Nykyään INTRAcel tehdään yleensä Combi-menetelmällä, jossa kiinteytetään ja uudistetaan ihoa monessa kerroksessa, yhdellä hoitokerralla. Hoidolla voidaan kiinteyttää ja tasoittaa ihoa ja kohottaa kasvojen piirteitä. Hoito sopii hyvin myös kaulan, dekolteen, olkavarsien, vatsan ja reisien kiinteytykseen.

INTRAcel Combi-menetelmä on korvannut laserhionnat klinikallamme, sillä se on osoittautunut laserhiontoja tehokkaammaksi ja turvallisemmaksi nuorennushoidoksi. Ihoa hoidetaan monessa eri syvyydessä monipuolisilla asetuksilla, jolloin hoidot voidaan kohdistaa entistä tarkemmin. Neulattomalla hoitokärjellä uudistetaan ihon pintaa ja voidaan kiinteyttää myös silmäluomien herkkää ihoa.

INTRAcel-hoidon teho perustuu oman ihon uudistumiseen. Hoitotulos on täysin luonnollinen ja  palautumisaika on lyhyt.

Ominaisuuksiltaan ja teholtaan INTRAcel-menetelmä poikkeaa selkeästi kosmetologisesta mikroneulauksesta, mikrorullauksesta tai muista radiofrekvenssihoidoista. Hoitokäsittely annetaan hoidettavasta ongelmasta riippuen 4-8 viikon välein ja kertoja tarvitaan keskimäärin kaksi. Ennen toimenpidettä iholle laitetaan puudutevoide. Koska ihon pintaa ei vaurioiteta, INTRAcel-käsittelyyn ei liity pigmenttihäiriöiden kehittymisen riskiä. Hoidon jälkeen riittää 30 SK auringonsuoja. Vuodesta 2015 lähtien INTRAcel Combi-hoitoon on voitu samalla hoitokerralla yhdistää myös syvempiä ihokerroksia kiinteyttävä mikrofokusoitu ultraäänihoito HIFU, jolloin hoitoa kutsutaan ULTRAcel-nimellä. HIFU-hoidolla päästään vaikuttamaan samaan kerrokseen, kuin kirurgisessa kasvojenkohotusleikkauksessa.

INTRAcelin edut

  • Kiinteyttävä ja kohottava vaikutus
  • Luonnollinen lopputulos
  • Lyhyt palautumisaika
  • Hellävarainen – ei vaurioita, ei ohenna ihoa
  • Tarvittaessa toistettavissa
  • Lähes olematon pigmenttihäiriöiden kehittymisen riski
  • Tehokas ja turvallinen myös kaulan, dekolteen, olkavarsien, vatsan ja käsien ihon kiinteytykseen
  • Tehokas akne- ja raskausarpien hoidossa

Dr Marge Uibun englanninkielinen katsaus Intracel-hoidosta kansainvälisessä esteettisen lääketieteen julkaisussa Prime löytyy täältä.

INTRAcel Combi pitkäaikaistulokset

Ihon kiinteytyminen näkyy kuvassa posken alueen ja kulmakaarien kohoamisena. Myös leukalinja on napakampi. Yleisvaikutelma on selvästi nuorekkaampi ja väsymyksen merkit vähäisempiä. Toimenpide voidaan toistaa yksilöllisen tarpeen mukaan.

2011
KUUKAUSI JÄLKEEN
2013
2015
VARAA AIKA

Ota yhteyttä ja varaa aika Ihoakatemian konsultaatioon.

Ajanvarauspuhelin 010 616 8989

OTA YHTEYTTÄ