Muut radiofrekvenssihoidot

Esteettinen ihonhoito

Intro Vuosien kokemus erityyppisistä RF-laitteista.

Ihoakatemiassa on vuosien kokemus erilaisista radiofrekvenssihoidoista, niiden tehosta ja pitkäaikaistuloksista. Lääkäriasemalla käytetyt radiofrekvenssihoidot poikkeavat teholtaan kasvohoidossa käytettävistä radiofrekvenssihoidoista, joita kauneushoitolat tarjoavat.

Ihoakatemia otti vuonna 2008, ensimmäisenä Suomessa käyttöön ihon kiinteytykseen ja tasoitukseen Matrix IR-menetelmän ja triniti-hoidon. Vuonna 2009 otimme käyttöön fraktionaalisen subablatiivisen radiofrekvenssimenetelmän MATRIX RF. Hoidossa tasoitettiin hellävaraisesti ihon pintaa ja laserhioinnoista poiketen ihoa kiinteyttiin myös syvemmältä. Teho oli asetuksista riippuen verrattavissa fraktionaalisiin Erbium Glass-, Er-Yag ja CO2-menetelmiin, mutta toipumisaika oli huomattavasti lyhyempi.

Vuodesta 2011 on Matrix-hoidon klinikassamme korvannut vieläkin tehokkaampi ja turvallisempi INTRAcel Combi-hoito. Verrattuna Matrix- ja muihin radiofrekvenssihoitoihin INTRAcel Combi-hoidon tehoa ja syyvyyttä voidaan muuttaa potilaan ihon kunnon ja hoitotavoitteiden mukaan. Tämä mahdollistaa juuri potilaan ihon tarpeisiin kohdennetun hoitovaikutuksen. Hoito soveltuu myös herkälle ja tummalle iholle, eikä tavallisesta poikkeavaa aurinkosuojausta enää tarvita. Verrattuna vuoteen 2008 tulokset ovat selvästi parempia ja toipumisajat lyhyempiä. Radiofrekvenssi-kasvohoitoja tehdään Helsinki Day Spassa, www.dayspa.fi.

VARAA AIKA

Ota yhteyttä ja varaa aika Ihoakatemian konsultaatioon.

Ajanvarauspuhelin 010 616 8989

OTA YHTEYTTÄ