Gynekologiset hoidot

Esteettinen ihonhoito

Laserhoidolla uudistetaan emättimen limakalvoja ja hoidetaan lievää virtsankarkailua.

Ikään ja synnytysten jälkitilaan liittyen kudokset löystyvät ja limakalvot ohenevat. Tavallisimmat naisten elämänlaatuun vaikuttavat oireet ovat yskäisyyn tai rasitukseen liittyvä virtsankarkailu, emättimen limakalvojen kuivuus ja seksuaalisen nautinnon väheneminen. Ulkosynnyttimien limakalvoille voi tulla häiritseviä pigmenttihäiriöitä tai erilaisia ihomuutoksia. Synnytykseen voi liittyä repeämiä tai arpia. Ulkosynnyttimet menettävät iän myötä myös muotoaan.

Kaikkia näitä vaivoja voidaan hoitaa nykyaikaisin menetelmin. Limakalvojen uudistamiseen ja lievään virtsankarkailuun voidaan käyttää emättimen laserhoitoa. Samalla voidaan uudistaa myös ulkosynnyttimien limakalvo ja palauttaa niiden muotoa.

Arpikorjauksia ja luomenpoistoa voidaan tehdä laserilla tai kirurgisesti, tapauskohtaisesti. Hoidossa yhdistetään usein plastiikkakirurgin ja ihotautilääkärin osaaminen. Gynekologinen hyvinvointi on tärkeä osa naisen terveyttä ja elämänlaatua. Ennen toimenpidettä tarvitaan vastaanottokäynti omalla gynekologilla, jossa otetaan emättimen tulehdus- ja kohdunkaulan PAPA-näyte. Ensimmäinen konsultaatio varataan ihotautilääkärille.

VARAA AIKA

Ota yhteyttä ja varaa aika Ihoakatemian konsultaatioon.

Ajanvarauspuhelin 010 616 8989

OTA YHTEYTTÄ