Täyteainehoidot

Esteettinen ihonhoito

Täyteaine-pistoshoidoilla kosteutetaan ihoa, stimuloidaan kollageenituotantoa, täytetään ryppyjä ja korvataan ihonalaista tukikudosta.

Hyaluronihappo ei ole happo, vaan elimistössä (esimerkiksi ihossa ja lasiaisessa) luonnollisesti esiintyvä, uusiutuva sokeriyhdiste, jota elimistön entsyymit pilkkovat. Synteettinen hyaluronihappogeeli liukenee pikkuhiljaa geelin paksuudesta ja elimistön entsyymeistä riippuen.

Hyaluronihappovalmisteita on monenlaisia ja jokaisella tuotteella on oma käyttöalueensa. Ominaisuuksistaan riippuen tuotteita käytetään ihon tehokosteuttamiseen, ryppyjen täyttämiseen tai kasvojen kohottamiseen.

Kevyet hyaluronihappovalmisteet soveltuvat ihon kosteuttamiseen ja kiinteyttämiseen, erityisesti kasvojen, kaulan ja dekolteen alueella.

Muita tavallisimpia täyteaineiden käyttöalueita ovat juonteiten täyttäminen (ns. “sibeliusrypyt”, nenä-suupieliuurteet), huulten muotoilu ja Ihoakatemiassa tehtävä veitsetön kasvojenkohotus.

“French Touch”-veitsettömässä kasvojenkohotuksessa hoidetaan syvät rypyt, uudistetaan ja kostutetaan ihoa sekä palautetaan kasvojen nuorekasta pyöreyttä.

Hyaluronihappo-hoidolla voidaan palauttaa myös kädenselkien nuorekkuutta vahvistamalla ihoa ja vähentämällä verisuonien näkyvyyttä.

Yhdistettynä muihin hoitoihin voidaan hyaluronihappogeeleillä palauttaa menestyksekkäästi myös olkavarsien ja reisien rypistyneen ihon nuorekkuutta. Ylläpitohoitoa tarvitaan kerran vuodessa.

Täyteainehoitoihin yhdistetään usein ihon pigmenttihäiriöitä ja sävyä korjaava anti-aging kemiallinen kuorinta ja kiinteyttävä mesoterapia.

VARAA AIKA

Ota yhteyttä ja varaa aika Ihoakatemian konsultaatioon.

Ajanvarauspuhelin 010 616 8989

OTA YHTEYTTÄ