ULTRAcel (HIFU + RF)

Esteettinen ihonhoito

ULTRAcel on fokusoitu ultraäänihoito ihon syväkiinteytykseen.

Vuodesta 2015 lähtien on Ihoakatemiassa yhdistetty INTRAcel menetelmään fokusoitu ultraäänikiinteytys. Fokusoitu ultraääni kiinteyttää ihoa kirurgisen kasvojenkohotusleikkauksen syvyydessä.

INTRAcel hoidon pitkäaikaistulokset 2011-2015
2011 – ENNEN HOITOJEN ALOITUSTA
2015

Vaikka vuosia on tullut lisää, on ulkonäkö edelleen selvästi piristynyt. Nenä-suupielipoimu on poskipään nousun myötä merkittävästi pienempi, uurteet ovat kauttaaltaan madaltuneet, otsa ja kulmakaaret nousseet.

Yhdistelmähoito vaikuttaa sekä ihoon, että ihon alla oleviin löystyneisiin kerroksiin. Tuloksena on entistä tehokkaampi, kiinteyttävä ja kohottava vaikutus. Uudella menetelmällä saavutetaan näkyviä tuloksia myös kaksoisleuan, kaulan, dekolteen, olkavarsien, vatsan ja reisien ihon kiinteytyksessä. Hoitokertoja tarvitaan 1-2 ja jatkossa ylläpitohoitona noin kerran vuodessa.
HIFU-hoito voidaan tehdä myös ilman radiofrekvenssihoitoa. Poiketen ensimmäisen sukupolven laitteista, on Ihoakatemiassa käytössä oleva uuden sukupolven mikrofokusoitu ultraäänihoito kivuton, eikä siitä palautuminen vaadi toipumisaikaa.

ULTRAcel hoidon tulokset 6 kk hoidon jälkeen
MAALISKUU 2015
LOKAKUU 2015
  1. Kulmakaaret ovat nousseet otsan kiinteytyessä
  2. Nenä-suupielijuonteet ovat tasoittuneet poskipäiden noustessa
  3. Kasvojen nuorekas pyöreys (ovaali) palautuu
VARAA AIKA

Ota yhteyttä ja varaa aika Ihoakatemian konsultaatioon.

Ajanvarauspuhelin 010 616 8989

OTA YHTEYTTÄ