Arpihoidot

Esteettinen ihonhoito

Arpien tasoittamisessa käytetään usein eri hoitomenetelmien yhdistelmiä.

Elämän aikana voi syntyä erilaisia arpia kaatumisesta, leikkauksista tai sairauksista. Kasvuvaiheessa, painon nousun tai raskauden aikana voi iholle kehittyä venytysarpia.

Sairauksista arpia aiheuttavat erityisesti akne ja vesirokko.

Leikkauksen jälkeen arven liikakasvua voidaan hillitä peitelevyhoidolla ja teippauksella. Myös LED-valohoito ja botuliini- ja kortisonipistokset hillitsevät vaikeaa arven liikakasvua. Tarvittaessa voidaan käyttää myös jäädytys- ja laserhoitoa, kemiallista kuorintaa tai täyteainehoitoja.

Arven eri vaiheisiin liittyy erityyppisiä hoitomahdollisuuksia, jotka voidaan parhaiten selvittää ihotautilääkärin vastaanotolla. Helpointa on aloittaa arven hoitosuunnitelma mahdollisimman pian, heti ompeleiden poiston jälkeen tai ongelmien ilmaantuessa. Myös vanhoja arpia voidaan tasoittaa tai häivyttää.

Aknearpien hoito

Ennen aknearpien hoidon aloittamista pitää aknetulehdus sammuttaa lääkehoidolla. Aknelääkityksen aikana voidaan usein aloittaa myös arpien kehittymistä estävät tai hidastavat hoidot.

Yhdistelemällä eri hoitomuotoja voidaan nykyään hoitaa syvempiä ja vaikeitakin arpia. Riippuen arpien kehitysvaiheesta käytetään eri laser- tai muita laitehoitoja, kemiallista kuorintaa ja mekaanista hiontaa. Arpien tilapäiseen häivyttämiseen voidaan käyttää myös täyteainehoitoja.

Ihoakatemiassa on pitkä kokemus erityyppisistä arpihoidoista ja hoitomenetelmistä.

VARAA AIKA

Ota yhteyttä ja varaa aika Ihoakatemian konsultaatioon.

Ajanvarauspuhelin 010 616 8989

OTA YHTEYTTÄ