Hiusverisuonien ja ruusufinnin hoito

Esteettinen ihonhoito

Laajentuneita hiusverisuonia ja ruusufinnin aiheuttamia lehahduksia hoidetaan laser- ja LED-valohoidolla.

Laajentuneet hiusverisuonet aiheuttavat usein häiritsevää kasvojen punoitusta tai lehahduksia. Niitä liittyy myös ihosairauksiin, joista tunnetuin on ruusufinni eli rosacea. Laajentuneista hiusverisuonista ja ihon punoituksesta puhuttaessa käytetään usein ilmaisua couperosa.

Lievää punoitusta ja rosaceatulehdusta auttaa lievittämään LED-valohoito, joka annetaan 10 kerran sarjahoitona. LED-hoito on kivuton, eikä se vaadi palautumisaikaa.

Verisuonten hoitoon tarvitaan laite- ja laserhoitoja. Laitehoitoihin liittyy yleensä muutaman päivän palautumisaika, jolloin iho on turvonnut ja punoittava. Hoitokertoja tarvitaan yleensä kaksi. Meikkiä voi käyttää heti hoidon jälkeen. Laitehoidot auttavat myös kasvojen lehahdustaipumuksen rauhoittamiseen.

Parhaiten hiusverisuonilaajentumien hoidot tehoavat kasvojen ja dekolteen alueella. Hiusverisuonia voidaan hoitaa myös säärten ja reisien alueella, mutta hoitokertoja tarvitaan silloin enemmän ja tilapäisten pigmenttihäiriöiden riski on korkeampi. Tämän johdosta alaraajojen hiusverisuonien hoito aloitetaan koealueen hoidolla.

Laitehoitoja ei anneta ruskettuneelle iholle. Tumma iho vaatii aina etukäteen ihotautilääkärin konsultaation ja koehoidon.

ENNEN & JÄLKEEN
VARAA AIKA

Ota yhteyttä ja varaa aika Ihoakatemian konsultaatioon.

Ajanvarauspuhelin 010 616 8989

OTA YHTEYTTÄ