Laser- tai IPL-karvanpoisto

Esteettinen ihonhoito

Laser- tai IPL-menetelmällä vähennetään häiritsevien ihokarvojen määrä jo muutaman hoitokerran jälkeen.

Häiritseviä ihokarvoja voidaan poistaa pysyvästi laser- tai valoimpulssikäsittelyllä. Hoidolla vaikutetaan vain kasvuvaiheessa oleviin karvoihin. Koska osa karvoista on lepovaiheessa, täytyy laserkäsittely yleensä uusia 3-5 kertaa ja valoimpulssihoito 5-8 kertaa. Tulos alkaa kuitenkin näkyä jo ensimmäisten hoitojen jälkeen. Hoitokertoja voidaan tarvita enemmän, mikäli karvankasvu on runsasta, karvat ovat vaaleammat tai iho on tumma. Myös voimakas hormonitoiminta lisää karvankasvua ja sitä kautta hoitokertoja. Ihoakatemiassa on käytössä nykyaikainen laserlaite, joka tehoaa myös vaaleisiin ihokarvoihin. Tumman ihon hoidon suunnittelee aina ihotautilääkäri, muuten hoidon voi aloittaa sairaanhoitajan konsultaation jälkeen.

Ensimmäiset hoidot annetaan kasvojen alueelle 4-6 viikon välein, vartalon alueelle 8-10 viikon välein ja alaraajoihin 12-15 viikon välein Myöhemmin hoitovälit pitenevät ja hoidon tarve riippuu karvankasvun nopeudesta.

Ennen hoitoa ei kahden viikon aikana voi käyttää ihoa ruskettavia tuotteita. Hoitoa ei myöskään anneta voimakkaasti ruskettuneelle iholle.

Karvanpoistomenetelmistä nyppiminen, vahaus, sokerointi tai mekaaninen epilaatio on lopetettava kuusi viikkoa ennen toimenpidettä. Karvojen leikkaaminen ja ajelu on sallittu.

Hoitoa ei anneta, mikäli potilaalla on sydämentahdistin tai defibrillaattori, eikä raskauden tai imetyksen aikana.

VARAA AIKA

Ota yhteyttä ja varaa aika Ihoakatemian konsultaatioon.

Ajanvarauspuhelin 010 616 8989

OTA YHTEYTTÄ