Cellec -valoimpulssihoito

Kosmetologiset hoidot

Valoimpulssihoito on monikäyttöinen laitehoito, jolla käytetystä aallonpituudesta riippuen kiinteytetään, hoidetaan pigmentti- tai värimuutoksia tai vähennetään karvankasvua.

Cellec -valoimpulssihoito on nykyaikaiseen IPL-teknologiaan perustuva laitehoito, jolla kiinteytetään ihoa ja tasoitetaan sen sävyä. Hoito perustuu valoenergian tarkan aallonpituuden fotobiologiseen vaikutukseen. Laite antaa valoimpulsseja, jotka stimuloivat ihon aineenvaihduntaa ja kollageenin tuotantoa.

Kiinteyttävää Cellec-hoitoa annetaan kerran viikossa 3-5 kerran hoitosarjana. Tulokset näkyvät jo ensimmäisten hoitokertojen jälkeen. Cell Toning- ja Photoshower-menetelmät käyttävät kaikkein nykyaikaisinta valoimpulssiteknologiaa ja soveltuvat myös nopealla aikataululla tarvittavaan ihon kiinteytykseen. Photoshower-ohjelma poistaa väsymyksen merkkejä ja kirkastaa ihon jo yhdellä hoitokerralla.

Hoidolla kiinteytetään kasvojen, kaulan ja dekolteen ihoa. Kasvojen alueen hoito kestää noin 45 minuuttia. Hoito tuntuu kevyeltä nokkosen kosketukselta, mutta ei ole varsinaisesti kivuliasta. Hoidon jälkeen iholla voi esiintyä ohimenevästi lievää punoitusta ja turvotusta. Voimakkaat pigmenttimuutokset saattavat tummua väliaikaisesti, mutta vaalenevat muutamassa päivässä. Sarjahoidon jälkeen suositellaan ylläpitohoitona yhtä hoitokertaa 2-3 kk välein.

VARAA AIKA

Ota yhteyttä ja varaa aika Ihoakatemian konsultaatioon.

Ajanvarauspuhelin 010 616 8989

OTA YHTEYTTÄ