Satu Silvo

Tutustuminen Ihoakatemiaan oli suunnaton helpotus. Minulle oli elämän stressien ja kovan työn jäljiltä kehittynyt rosacea-niminen ihosairaus, joka tuotti poskien ja otsan alueelle näppylöitä, jotka kestivät pari viikkoa, oireillen kutisten siirtyen paikasta toiseen ja jättäen parantuessaan arpia. Yleensä stressin, kovan työrupeaman, auringon, väsymyksen erilaisten rosaceaa ärsyttävien asioiden yhdistelmien jälkitilana. Joskus huomasin että lasi viiniä saattoi ärsyttää, tai pähkinät joita rakastan.

Minulla on 25 vuotta aina ollut joku kosmetologi, joka on antanut virkistäviä, energisoivia ja liftaavia hoitoja. Rosacean ilmestymisen jälkeen en enää uskaltanut käydä hoidoissa, koska ne ärsyttivät ihoa entisestään. Ihon erilaisia hoitotuotteitakin aloin karsastaa, välillä tuntui että tuote kuin tuote pahensi ihon tilannetta. Pahinta oli se ettei kukaan osannut auttaa, ihan kun koko rosacea olisi ollut omassa päässäni. Tulin Ihoakatemiaan ja ensimmäinen ihminen joka osasi auttaa minua oli ihotautien erikoislääkäri Marge Uibu. Hän tiesi heti mistä oli kysymys ja aloitti hoidot. Vuoden aikana ovat löyneet konstit millä saatiin rosacea kuriin.

Ihoni on nyt rauhallinen ja heleä. Nautin Ihoakatemian Kauneuskeskuksen kasvohoidoista täysin turvallisesti, minua ”vahditaan” jos ihoon tulee ärsytystä, saan siihen heti tarvittaessa välittömästi rauhoittavaa LED-valohoitoa. Kauneuskeskuksen Cryolift-hoito LED-valohoidon päälle, on miellyttävä rentouttava hoito ja mikä lopputulos! Mesoterapia suunnitellaan yksilöllisesti ja tehdään varovasti, ettei ihoon tulee mitään ylimääräisiä ärsytystekijöitä, joka voisi laukaista rosacean. Mikä parasta löytyi turvalliset puhdistusaineet ja kotihoitotuotteet joita käytän päivittäin pelkäämättä että naama räjähtää näppylöille.

Ihoakatemiassa saan siis erilaisia hoitoja turvallisesti, lääkärin valvonnan alla. Turvallisuus luo myös hyvinvointia. Kasvoni ovat työni takia kovassa kulutuksessa jatkuvien meikkien, hikoilun ja paineen yhteisvaikutuksen vuoksi.

Olemme yksilöitä ikämme, elämäntapojemme ja erilaisten tarpeittemme vuoksi. Siksi on tärkeää että hoidot ovat yksilöllisiä, räätälöity juuri minulle ja näin tunnen oloni turvalliseksi. Tervetuloa kokemaan samaa omalta osaltasi.