Ihoakatemian uutisia

INTRAcel pitkäaikaistulokset

INTRAcel Combi pitkäaikaistulokset veitsettömänä kasvojenkohotusmenetelmänä

Ihoakatemiassa otettiin INTRAcel käyttöön vuonna 2011. Tämän jälkeen menetelmä on kehittynyt paljon eteenpäin. Nykyään voidaan samalla hoitokerralla käyttää sekä neulatonta että neulallista hoitoa ja eri radiofrekvenssienergiamuotoja. Kiinteyttävä vaikutus on entistä tehokkaampi ja tapahtuu monessa ihokerroksessa.

Vuonna 2015 otimme käyttöön mikrofokusoidun ultraäänihoidon (HIFU), jota voidaan käyttää sekä itsenäisenä että yhdistelmähoitona samalla hoitokerralla. Yhdistelmähoidon tulokset alkavat olla kirurgisia kasvojenkohotusmenetelmiä vastaavia ilman nukutusta ja pitkää toipumisaikaa. Hoito poistaa kasvoilta vuosia ihon oman uudistumisen kautta ilman leikkaushoitoon usein liittyvää kiristystä, tuntohäiriöitä ja muuttunutta ilmettä. Vuosien seurannassa olemme todenneet, että ihon kunto säilyy hoidon ansiosta hyvänä ja luonnollisena pitkään. Koska ikääntyminen jatkuu, suosittelemme ylläpitohoitoa keskimäärin kerran vuodessa.

 

INTRAcel hoidon pitkäaikaistulokset 2011-2015

Ihoakatemia enne ja parast 4 1

2011
ennen hoitojen aloitusta.

Ihoakatemia enne ja parast 4 2

2015.
Vaikka vuosia on tullut lisää, on ulkonäkö edelleen selvästi piristynyt. Nenä-suupielipoimu on poskipään nousun myötä merkittävästi pienempi, uurteet kautaaltaan madaltuneet, otsa ja kulmakaaret nousseet.