Ihoakatemian uutisia

Helsinki Day Spa

Helsinki Day Spa kuuluu nyt Ihoakatemia-konserniin. Helsinki Day Spa on yksi suurimmista hoitoloista Suomessa, jossa on 11 upeaa hoitohuonetta.

Helsinki Day Spa on tunnettu yleellisestä hemmottelusta, tasokkaista hieronnoista ja kasvohoidoista. Museoviraston suojelema loistelias Lotus-Lounge vie kävijän hetkessä arjen yläpuolelle, keskellä Helsinkiä. 

Ihoakatemian toimitusjohtaja LT Toomas Uibu toimii jatkossa myös Helsinki Day Span toimitusjohtajana. 

Ihoakatemia laajentaa hyvinvoinnin palveluita entistä monipuolisemmiksi ja  tuo Helsinki Day Span hoitoihin huipputason osaamisensa sekä viimeisimmän tiedon dermatologiasta ja esteettisestä ihonhoidosta. Hyvänolon hierontojen ja hemmottelun lisäksi Helsinki Day Span kosmetologit tekevät nyt entistä tehokkaampia ja nykyaikaisia,  ihon kuntoa parantavia hoitoa. 

Toukokuusta lähtien löydätte Ihoakatemiasta tutut hoidot ja Filorgan ja Dermahealin huipputuotteet myös Helsinki Day Spasta. Ihoakatemian kouluttamat Helsinki Day Spa kosmetologit tekevät nyt mesoterapiaa, Glykopeel-kuorintoja, kiinteyttäviä Cell Toning ja Photoshower-hoitoja. 

Tehokkaampien ihonhoitojen ohella muistakaa arjen kiireiden keskellä rentoutua maan parhaissa hieronnoissa ja kasvohoidoissa!

Helsinki Day Spa järjestää myös yritys- ja ryhmätilaisuuksia. Varaa aika hoitoihin puh 09-6850630. Tervetuloa!

Lotus lounge