Ihoakatemiassa on otettu käyttöön uudet vartalon ihoa kiinteyttävät ja paikallisia rasvakertymiä tasoittavat hoidot HIFU ultraääni ja kryolipolyysi. HIFU-hoito kiinteyttää, vähentää ihon löysyyttä ja ihonalaisia rasvakertymiä. Hoito sopii hyvin olkavarsien, reisien ja vatsan alueen hoitoon. Kryolipolyysillä voidaan pienentää isompia paikallisia rasvakertymiä kuten esimerkiksi ns jenkkakahvat, vatsan ja reisien alueen ei-toivotut rasvakertymät. Eri menetelmillä annettavat hoidot voidaan yhdistää hoito-ohjelmaksi. Rasvakertymien poiston lisäksi on tärkeätä kiinteyttää myös ihoa, johon soveltuu  alueesta riippuen Intracel tai HIFU ultraäänikiinteytys. Hoitoja voidaan kohdentaa eri kerroksiin, joka mahdollistaa yksilöllisen hoitosuunnitelman. HIFU ja kryolipolyysi-hoidoissa ei tarvita puudutteita. Ultraäänihoidon jälkeen toipumisaikaa ei ole, kryolipolyysin jälkeen alueella on muutaman viikon ajan arkuutta, turvotusta ja punoitusta. Hoitoon suosittelemme  yhdistettäväksi ravinto- ja kunto-ohjelma. 

Ensiesittelyssä Suomessa - PlasmaLipo-muokkaushoito

Rasvaimu on yksi yleisimmistä plastiikkakirurgisista toimenpiteistä. Periaate on yksinkertainen: rasvakudokseen suihkutetaan pienellä kanyylilla nestettä, jonka avulla irrotetaan rasvasoluja, ja korjataan ne samanaikaisesti imulaitteella talteen.
Esteettisessä lääketieteessä ja ihonhoidossa teknologia ja hoitomuodot kehittyvät vauhdilla, ja Ihoakatemiassa seurataan aktiivisesti alan kansainvälisiä trendejä. Yksi mielenkiintoisimmista uutuuksista alalla on PlasmaLipo-tekniikka.