KAIKKI VARTALONMUOTOILUN TOIMENPITEET IHOAKATEMIASTA

OLKAVARSIEN MUOTOILU

Iän mukaan olkavarsien lihaskudos vähenee ja iho venyy. Tämän seurauksena olkavarret menettävät muotonsa ja kimmoisuutensa. Olkavarsia voidaan alkavissa muutoksissa kiinteyttää laser-radiofrekvenssihoidolla, Velashape-käsittelyllä ja mesoterapialla. Edenneissä muutoksissa tarvitaan leikkausta, jossa ylimääräinen löystynyt kudos poistetaan.

VATSAN MUOTOILU

Vatsanpeitteitten korjausleikkauksella tarkoitetaan yleensä ns. riippuvatsan korjausta. Voimakas laihduttaminen tai raskaudet saattavat aiheuttaa vatsan ihon löystymisen ja roikkumisen poimuna alavatsalla. Lisäksi suorien vatsalihasten erkaantuminen toisistaan venytyksen johdosta aiheuttaa vatsan pullotusta. Leikkauksessa poistetaan ylimääräinen iho ja lisäksi ommellaan venyneet vatsalihakset yhteen keskiviivaan. Leikkauksen jälkeen on hyvä käyttää tukivyötä 4-6 viikkoa.  Toimenpide tehdään nukutuksessa ja sairaalassa potilas on 1-2 yötä.

Mikäli vatsan iho ja lihakset eivät ole venyneet, voidaan vatsan pullotusta tasoittaa pelkällä rasvaimulla, johon yhdistetään ihon kimmoisuuden palauttaminen Velashape kiinteytyksellä sekä laser-radiofrekvenssihoidolla tai meso- ja karboksiterapialla.

VARTALON MUOTOILU

Vartalon muotoiluleikkauksella eli torsoplastialla korjataan ylävartalon muotoa laajemmin poistamalla löystynyttä kudosta ja palauttamalla lihastuki. Siihen yhdistetään usein myös vatsan muotoilu ja rasvaimu. Torsoplastia tehdään aina nukutuksesta ja sairaalaseurantaa tarvitaan 1-2 päivää. Lievät muutokset voidaan tässäkin hoitaa Velashape-kiinteytyksellä johon yhdistetään laser-radiofrekvenssihoito, meso- ja karboksiterapia.