Mesoterapia

Mesoterapia

Kuvat: Laboratoires Filorga Paris

Mesoterapia on ensisijaisesti sarjahoitona annettava ihon laatuun vaikuttava, ihoa elvyttävä ja uudistava hoito-ohjelma, joka tasoittaa pintaryppyjä, värivirheitä ja kostuttaa ihoa. Mesoterapiassa viedään vaikuttavat aineet ihoon sarjapistoksilla. Hoitoon kehitetty ompelukone-tyyppinen ruiskutuslaite tekee hoidosta kivuttoman. Ihon laatua voidaan parantaa erityisesti yhdistämällä mesoterapia ja ihoa kiinteyttävät laitehoidot.

Mesoterapiassa käytetään vitamiineja, hyaluronihappoa ja lääkeaineita. Ihoon voidaan viedä myös aminohappoja, hivenaineita, antioksidantteja ja koentsyymejä.

Pistoksilla saadaan paikallisesti ihoon huomattavasti korkeammat pitoisuudet. Hoidossa voidaan käyttää myös aineita, jotka eivät muuten pääse ihon pinnan läpi. Hoidon vaikutus riippuu käytetystä aineesta ja niiden tehtävistä ihossa. Myös pienet neulapistokset ja siinä vapautuvat kasvutekijät nopeuttavat ihon uudistumista. Aikaisemmin mesoterapiassa ja laserhoitojen yhteydessä on käytetty myös omasta verestä eristettyjä kasvutekijöitä (PRP-plasma), mutta nyt on käytettävissä vielä tehokkaammat valmiit steriilit liuokset ja verinäytteen ottoa ei enää tarvita. Mesobotox-hoidossa kiinteytetään ja kohotetaan koko kasvojen ihoa. Mesobotox ei vaikuta ilmelihasten supistumiseen.

Mesoterapia sopii ihoa virkistävänä ja kosteuttavana hoitona kätytettäväksi sekä itsenäisenä että yhdistettynä moniin erilaisiin ihon laatua parantaviin laitehoitoihin.

 

Mesoterapian 1 hoitokerta

Ihoakatemia enne ja parast 2

Mesoterapian 1 hoitokerta
Ennen ja 3 päivän kuluttua kasvojen ja kaulan mesoterapiahoidosta. Ihon laatu on parantunut, otsan ja kaulan pintarypyt madaltuneet ja iho kiinteytynyt. Tämä näkyy piristyneenä yleisilmeenä.